Van Shit naar Fit
Een leven vol gezondheid en geluk

Herken jij dit?

Na weer een hele nacht wakker liggen van het piekeren en de bijbehorende angsten en doemscenario's kruip je je bed uit en zonder in de spiegel te kijken stap je onder de douche. Niet veel later laat de rest van het gezin zich horen maar jij blijft eigenlijk het liefst in je eigen cocon. Een nieuwe, lange dag is begonnen…

Tijdens de ochtendspits in huis realiseer je je dat er ooit tijden waren dat je eerder je bed uit ging om bewust iets aan beweging te doen voordat je naar je werk ging. Waar zijn die tijden toch gebleven? Nu moet je er niet aan denken want je hebt geen tijd, je bent moe, futloos en je energieniveau is nog nooit zo laag geweest. Je voelt je onzeker en ongelukkig.

De hele dag door loop je achter de feiten aan waardoor de deadlines op je werk dichterbij zijn dan je zou willen. Alles gaat sneller dan ooit en jij kunt het niet bijbenen. Iedereen komt met ongevraagde adviezen en jij denkt alleen maar: 'Hou alsjeblieft je mond en laat me met rust!' Hulp wordt geboden maar jij geeft liever niks uit handen en je werkdagen worden steeds langer. Het is teveel voor je en daardoor verlies je de juiste aandacht en is je productiviteit ook niet meer wat het is geweest. Je weet het maar je neemt het voor lief.

Diep in je binnenste weet je ook wel dat dit zo niet langer kan. Deze manier van werken is topsport zonder finish. Je doet je werkzaamheden vanuit verantwoordelijkheid maar je voelt al heel lang geen verbinding meer met de manier waarop je je werk doet, laat staan dat je nog voldoening haalt uit het resultaat. Wat ooit je passie was is nu een zware opgave geworden. Het is in strijd met je gevoel en dat is gewoonweg niet vol te houden, je gaat eraan onderdoor.

Je voelt dat er veel meer in het leven en in jou zit dan eruit komt maar iets houdt jou tegen en je weet niet wat. Je wordt knettergek van je negatieve gedachten waardoor je niet helder kunt nadenken over wat je wel precies wilt. De welbekende vicieuze cirkel speelt de hoofdrol in het geheel.

Je hebt continu een opgejaagd, gestrest en onrustig gevoel en je snakt naar een week rust maar jij vindt dat je er altijd en elk moment moet zijn voor alles en iedereen anders krijg je een schuldgevoel.

Je weet niet meer hoe je deze mate van stress moet aanpakken, wat je je wel realiseert is dat het leven jou de baas is en niet andersom. Het is duidelijk, je wordt geleefd, je lichaam protesteert, je hebt een overvol hoofd, je ervaart geen plezier, je bent op.

Hoe zou het voor je zijn als?

Je elke nacht goed kunt doorslapen waardoor je fit en uitgerust je bed uitstapt, vaak nog voor de wekker afgaat en je tijd genoeg hebt voor het ochtendritueel. En jouw dag vol positieve energie begint.

Je trots bent op wie je bent als je in de spiegel kijkt en je vol zelfvertrouwen de deur uitstapt.

Je door meer overzicht en structuur werkzaamheden in vertrouwen uit handen kunt geven wat anderen beter kunnen doen. Je meer focus hebt, je productiviteit stijgt en je werkdagen geen onderdeel meer zijn van je kostbare vrije tijd.

Je weer geniet van de dingen die je doet zowel zakelijk als privé. Je keuzes maakt in wat goed voelt, wat bij je past en wat je leuk vindt. Je zingeving en voldoening ervaart.

Je gedachten de baas bent en op tijd weet in te grijpen als de vicieuze cirkel dichterbij dreigt te komen. Je precies weet wat je wilt en wat je doelen zijn, daardoor keuzes durft te maken en stappen te zetten. Je voelt dat je groeit in je persoonlijke proces en dat maakt je sterk en gelukkig.

Je 'NEE' en 'JA' kunt zeggen op de momenten die voor jou belangrijk zijn en je jezelf prioriteit maakt.

Je rust in je hoofd en energie in je lichaam hebt, fit bent en voldoening ervaart. Jij hebt de regie, je bent het leven de baas en je zit super lekker in je vel!

Dit is mogelijk als je bij mij het "Van Shit naar Fit" traject volgt.

In 6 persoonlijke sessies van ieder 1,5 uur, elke 2 weken gaan we samen aan de slag. Je hoeft het niet alleen te doen.

Aan het einde van het traject:

Rust je 's nachts goed uit en begin je je dag met energie. Je hebt 's morgens vroeg alle ruimte om ontspannen samen met je gezin de dag te starten. Je voelt je fit in een gezond lichaam. Daardoor zit je lekkerder in je vel dan ooit tevoren in je leven. Je hebt zin in alles wat de nieuwe dag gaat brengen, wat dat ook is.

Heb je tijd om aan lichaamsbeweging te doen, daardoor ben je topfit en zit je boordevol energie. Als je in de spiegel kijkt ben je supertrots op jezelf en dat beleef je elke dag weer opnieuw. Je straalt en je voelt je gelukkig. Vol zelfvertrouwen stap jij overal op af.

Loopt alles op je werk als een geoliede machine en dat zorgt voor een positief resultaat. Je zit lekker in je vel, iedereen weet wat ze aan je hebben en door de verbeterde structuur is er overzicht en rust. Je geeft regelmatig werk uit handen waardoor jij met de juiste aandacht je kunt voorbereiden op prioriteiten. Je doet meer in minder tijd waardoor je elke dag op tijd thuis bent.

Geniet je van je werk omdat je doet wat je leuk vindt. Pak jij je verantwoordelijkheid op een dusdanige manier dat je er plezier in hebt, daardoor heb je geen negatieve stress en kun je tussendoor gewoon ademhalen. Jouw werkzaamheden kosten je geen enkele moeite omdat je in balans bent met jezelf.

Ben jij mentaal en fysiek zo in balans dat je hetgeen waar je van droomde ook werkelijkheid wordt. Ben je onverwoestbaar positief ingesteld en zie je hoeveel mogelijkheden er zijn om jouw doelen te bereiken. Ben je niet meer te stoppen omdat je het pad bewandelt van gezondheid en geluk.

Ben je relaxt en ontspannen omdat je een verantwoordelijkheidsgevoel voor jezelf hebt. Jij staat op plaats 1 en je doet precies wat voor jou belangrijk is.

Heb jij geen last meer van negatieve stress, voel je je supersterk, fit en energiek en leef jij jouw leven: Een leven vol gezondheid en geluk!

Is dit waar je naar verlangt?

Ik ga je helpen! Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.
Jouw investering is € 700,- exclusief btw.
Je mag ook in 3 termijnen betalen van elk € 257,- exclusief btw.

Wat anderen over Iris zeggen

Ben jij er klaar voor om nu eens voor jezelf te kiezen en te gaan van Shit naar Fit? Klik dan op onderstaande button om een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Ik adviseer je in dit geval gebruik te maken van een vrijblijvende gratis sessie. Tijdens deze sessie van een half uur kun je me alles vragen waar je antwoord op wil krijgen en ik kan jou uitleggen wat het traject voor je zou kunnen betekenen. Voorafgaand aan het gesprek ontvang je van mij een vragenlijst in je mailbox die jij ingevuld terugstuurt. Deze bekijk ik met alle aandacht om vervolgens goed voorbereid te zijn op ons gesprek.

Ja, je kunt het bedrag in 3 termijnen van elk € 257,- exclusief btw. betalen.

Vooraf hebben we telefonisch contact en plannen we alle 6 sessies vooruit. 6 sessies van elk 1,5 uur, elke 2 weken.

Een combinatie van beiden. Na iedere sessie krijg je een aantal opdrachten en deze stuur je me vóór de volgende afspraak terug. Tijdens onze afspraken werken we dit uit en gaan we praktijkgericht aan de slag waardoor je een duidelijk actieplan hebt voor de komende periode. Op deze manier ontwikkel je tijdens het traject al progressie en groei je stap voor stap van Shit naar Fit. Het is zelfs mogelijk dat we een onderdeel van het traject in de buitenlucht gaan doen.

Je mag me altijd een mail sturen op info@irisscheffers.nl Ik reageer altijd binnen 24 uur.

Heb je nu écht genoeg van alle shit en excuses en kun je niet wachten om het leven te pakken waar het voor bedoeld is? Klik dan hieronder om met dit traject daar verandering in te brengen.

Kies voor een leven vol gezondheid en geluk!

Maak nu een afspraak

Wil jij van Shit naar Fit? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor een eerste afspraak.