Create your Life
& Rock it!

Lifecoach voor vrouwen die zichzelf een gelukkig en comfortabel leven gunnen

Balans is de sleutel

naar een gezond en gelukkig leven!

Voor mensen die voelen dat er meer in zit dan eruit komt, op zoek zijn de juiste balans en meer helderheid om uiteindelijk hun doelen te bereiken, zowel zakelijk als privé. Mijn missie is dat zoveel mogelijk mensen deze balans vinden om een gezond en gelukkig leven te leven.

Inzicht, bewustwording maar ook zelfdiscipline. Door met mijn ontwikkelde formule aan de slag te gaan weet je precies hoe je jouw droomleven kunt creëren. 

Voor wie is het?

Als je voelt dat er meer in jezelf en het leven zit dan eruit komt

Je constant het gevoel hebt dat je geleefd wordt en jezelf wegcijfert

Jouw droom nog steeds een droom is en nu actie wilt ondernemen

Je voelt dat je een switch nodig hebt maar de stap niet durft te zetten

Verstrikt raakt in je eigen gedachten

Wat het je oplevert:

Hoe je stapsgewijs deze formule kunt integreren in je leven en meteen resultaat gaat ervaren in je levensstijl, zowel zakelijk als privé

Je gaat op zoek naar wie je eigenlijk écht bent om van daaruit verder te groeien om je doel te bereiken

Je krijgt meer zelfvertrouwen, je bent in control

Je weet wie je bent, waar je naartoe wilt en wat daar voor nodig is voor een blijvend resultaat

Onderwerpen van de training

MIND

Hoe werkt je brein en wat voor invloed dit heeft op je droom/doel. Ontwikkelen van een positieve mindset.

BODY

Inzien hoe belangrijk het is om een fit, gezond en energiek lichaam te hebben.  Een hoog energieniveau is nodig om de juiste keuzes te maken.

BALANCE

Je kunt alleen in evenwicht zijn als je in het middelpunt van je eigen leven staat. Balans is key.

ACTION

Volgt op intentie, daar is discipline voor nodig. Gedrag-gewoonte-discipline-resultaat.

MAGIC

Vanuit jezelf creëren, vanuit gevoel. Dan ontstaat er magie en leef je het leven wat écht bij jou past.

Evenwicht is...

het middelpunt in je eigen leven zijn

Je kunt alleen in evenwicht zijn als je in het middelpunt van je eigen leven staat. Balans is key. Het is wat we allemaal nodig hebben. En de belangrijkste is de basis: de balans tussen je brein en je lichaam. Als dat klopt, is alles mogelijk. Zowel zakelijk als privé. Als jouw lichaam en geest in gezonde balans zijn dan weet je wie je bent, waar je staat en waar je naartoe wilt. 

Alleen is dat niet altijd makkelijk in onze huidige maatschappij waarin we onder een enorme druk staan en continue stress ervaren. We raken de verbinding met onszelf kwijt en raken in disbalans met alle gevolgen van dien zoals bijvoorbeeld een burn-out die ik helaas zelf ook heb gehad. Als jij je leven wilt creëren zoals jij dat wenst en je doelen wilt bereiken is het van belang dat je eerst in balans bent om vervolgens vandaaruit te gaan bouwen. 

"Positive mind, positive vibes, positive life"

Iris Scheffers

life coach

Iris is geboren in Rotterdam. Ze heeft marketing en communicatiegestudeerd, diverse opleidingen afgerond en veel van de wereld gezien. Een aantal jaren geleden kreeg ze een zware burn-out en ernstige lichamelijke klachten. Het roer moest om en ze veranderde haar levensstijl. 

Ze ging zich verdiepen in de kracht van yoga en meditatie, voeding en mindset. Sinds een aantal jaren is zij yogadocent en in haar werk als lifecoach begeleid ze vrouwen die voelen dat er meer in zit dan eruit komt. Het ontwikkelen van de juiste balans tussen lichaam en geest door middel van een positieve mindset voor een gelukkig, gezond en comfortabel leven. Ze woont in Nieuwerkerk aan den IJssel met haar man en zoon.

Iris heeft een methode ontwikkeld waarin je meteen resultaat ervaart, zowel zakelijk als privé. Iris geeft online en offline trainingen, workshops en retraites waarin ze mensen helpt het beste uit hunzelf te halen om uiteindelijk hun droomdoel te realiseren.

" Mijn missie is dat zoveel mogelijk
vrouwen de juiste balans vinden naar
een gelukkig en gezond leven. "

Wat je ontvangt:

 De training bestaat uit 4 modules en elke module bestaat uit een aantal lessen. Je ontvangt elke week een e-mail met een link naar de nieuwe lessen. Elke module heeft een werkboek met opdrachten, nadenk -en inzichtvragen. Na 8 weken heb je alle lessen en heb je een jaar toegang tot de volledige training.

Meditaties, visualisatie, videolessen, alles kun je downloaden. Je kunt de training doen in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt. Daarnaast is er een besloten Facebook groep waarin ik ook actief zal zijn.

Start direct met het programma!

in 8 weken naar een gelukkig en comfortabel leven in balans

Create your Life

& Rock it!
297 incl. btw
  • 8 weken begeleiding
  • Werkboek per module
  • Besloten Facebook groep
  • Meditaties & visualisaties
  • In balans zowel privé als zakelijk

Veelgestelde vragen

Ik ben iteminhoud. Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ik ben iteminhoud. Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Heb je nog een vraag?

Stel hem gerust hieronder. Ik kom er zo snel mogelijk op terug.

Iris Scheffers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders