Hormoon Boost Traject

Hoe zou jij je voelen als je weer je lijf, je humeur en je energie terugkrijgt en weer lekker in je vel zit? Herstel je hormoonbalans en val af!

DE VOLLEDIGE INHOUD VAN DIT TRAJECT STAAT BINNENKORT OP DE WEBSITE!

Wij vrouwen staan erom bekend dat we alle ballen in de lucht willen blijven houden. We werken allemaal, hebben een gezin, willen er goed uitzien, plannen af en toe een afspraak met vriendinnen, het huis moet opgeruimd en netjes zijn en we slepen onszelf ook nog weleens richting de sportschool of yogales. We vliegen van hot naar her om vervolgens dag in dag uit iedere avond uitgeput scrollend op je mobiel te staren naar het leven van anderen of languit op de bank in slaap te vallen met het voornemen dit morgen anders te gaan doen. En de volgende dag is weer precies hetzelfde, herkenbaar?

 Dit is een beetje een schets van het leven van veel vrouwen. Het is één grote worsteling waardoor je uiteindelijk niet lekker in je vel zit. Dit zijn allemaal factoren die een rol spelen en overgewicht kunnen veroorzaken. Met een druk leven en de nodige stress gaat je lichaam uiteindelijk signalen afgeven. En ben je inmiddels 40+ , dan verandert je lichaam ook nog. Het bereid zich voor op de overgang. Slaapproblemen, weinig energie, stemmingswisselingen, prikkelbaarheid, vermoeidheid, moeite met afvallen. Je verwacht het misschien niet, maar dit zijn allemaal klachten en kwaaltjes waar onze hormonen vaak de hoofdrol spelen…

Als je eenmaal weet hoe je hormonen werken en hoe jij dit zelf kunt beïnvloeden, verdwijnen klachten als sneeuw voor de zon en val je ook nog af! Verander je leefstijl en voel je beter! Meer energie, slank, fit en blij!

Het kan écht anders, geloof me!

Herken jij dit?

Geen twijfel mogelijk, jouw hormonen zijn uit balans als je bovenstaande klachten herkent. Maar niet getreurd, er is iets aan te doen! Wij vrouwen willen alle ballen in de lucht blijven houden maar met een druk leven en de nodige stress gaat je lichaam uiteindelijk signalen afgeven. Je zit niet lekker in je vel. Al na je 35e verandert je lichaam, het gaat zich dan al voorbereiden op de overgang. Slaapproblemen, stemmingswisselingen, prikkelbaarheid, vermoeidheid, weinig energie, moeite met afvallen. Het zijn allemaal klachten van een hormonale disbalans.

Met mijn Hormoon Boost Traject gaan we afscheid nemen van deze klachten zodat jij je weer beter voelt en lekkerder in je vel zit.

Breng je hormonen in balans
en val af!

Er kunnen enorm veel veranderingen in je lichaam plaatsvinden als je hormonen niet in balans zijn. Van overgangsklachten naar weinig energie en van stemmingswisselingen naar geen gewicht kunnen verliezen. Een scala van vervelende klachten kunnen er ontstaan door een hormonale disbalans. Maar het is ook fijn om te weten dat je stap voor stap je hormonen weer op de rit kunt krijgen zodat ze weer voor je gaan werken in plaats van tegen je. Hormonen die optimaal functioneren zorgen ervoor dat je je weer die happy vrouw kunt zijn. Gezond, fit, slank en blij!

In 2019 telde Nederland 10 miljoen chronisch zieke mensen. Mensen met een ziekte zoals een te hoge bloeddruk, hoog cholesterol, te hoog bloedsuikergehalte en overgewicht. De cijfers liegen er niet om: in 2020 had 50% van de Nederlanders overgewicht en de verwachting is dat dit percentage de komende jaren nog meer zal stijgen…

Met het Hormoon Boost Traject brengen we samen je hormonen weer in balans zodat je lichaam zich stap voor stap herstelt en jij je figuur, energie en humeur terugkrijgt en die powervrouw in jou weer tot leven komt. Eerst gezond worden om af te vallen.

Iris Scheffers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders