Happy Start Consult

Om inzicht te krijgen hoe jouw gezondheid ervoor staat en wat de mogelijke oorzaken van jouw klachten zijn. 

Je loopt al veel te lang met vage klachten rond en je weet dat je er iets mee moet, maar wat en hoe? Om te beginnen is er inzicht nodig. Waar komen die klachten toch vandaan, zijn er voedingstekorten of intoleranties? En waarom kun je je (sportieve) doelstellingen niet bereiken? Wellicht ben je al meerdere keren bij de huisarts geweest maar ook dat heeft weinig tot niets opgeleverd. Je hebt het gevoel van het kastje naar de muur te worden gestuurd. Je wordt er moedeloos van en het vreet energie. Je kunt je minder goed concentreren, je slaapt minder goed, misschien heb je last van je maag/darmkanaal, een opgeblazen gevoel, heb je het vaak koud, huidproblemen, hormonale schommelingen en dat randje rondom je buik raak je maar niet kwijt, gewicht verliezen lukt niet, ondanks dat je al van alles hebt geprobeerd. Het heeft je alleen maar veel geld, tijd en vooral frustratie gekost. Weten waar je aan toe bent en dat er verandering in komt, dat is wat je wilt!

Komt dit jou bekend voor? Boek dan een Happy Start Consult met mij. Hierin ga ik samen met jou aan de slag, de diepte in, op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Als we dat in kaart hebben, kunnen we daar verandering in brengen door aan de juiste knoppen te gaan draaien. Echt, ik wil niets liever dan dat jij weer straalt en lekker in je vel zit, je bent het meer dan waard!

Veel klachten ontstaan door mogelijke intoleranties, voedingstekorten, energetische verstoringen en belasting. Door middel van een EMB®-bloedtest krijg je inzicht hoe jouw gezondheid ervoor staat en wat de mogelijke oorzaken van jouw klachten zijn. Op deze manier wordt het helder zodat je weet wat je moet doen om hiermee aan de slag te gaan en dit te gaan verbeteren.  Meten is (meer) weten en daar ga ik je bij helpen.

Het kan écht anders, geloof me!

Wat is een EMB®-test precies en waarom een EMB®-test?

Dagelijks stroomt er zo’n 7000 liter bloed door de bloedvaten in ons lichaam. Deze super waardevolle rode vloeistof vervoert zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen naar alle organen én alle cellen. Daarnaast regelt het onze lichaamstemperatuur en is het ook het middelpunt van ons immuunsysteem. Een ingenieus transportsysteem dus.

Bloedtesten bij de huisarts kunnen o.a. ijzertekort, auto-immuunziekten, bloedarmoede, bepaalde infecties en schildklierproblemen aantonen. Maar uit bloed kunnen zoveel meer antwoorden gehaald worden, het bevat enorm veel informatie. Met een EMB®-test wordt er op een andere manier gekeken naar het onderzoek, verder naar de oorsprong, holistisch en gedetailleerd. Het meet de werkelijke waarde van jouw bloed. Het is een eenvoudige methode waarmee ik het bloed individueel kan laten onderzoeken en beoordelen. Op deze manier worden eventuele afwijkingen opgespoord die jouw algehele gezondheid verstoren. De uitslag van de EMB®-test geeft waardevolle en bruikbare informatie, voorzien van advies op maat.

Ik ben gecertificeerd om Energetische Morfologische bloedtesten af te nemen en ik werk samen met een erkend laboratorium die het bloed onderzoekt.

Waar wordt op getest?

Inzicht in reguliere waarden zoals de bloedplaatjes, hemoglobine, rode en witte bloedcellen.

Zie hier welke verstoringen, tekorten en belastingen van het lichaam ook kunnen worden aangetoond:

Hoe gaat het dan
precies in zijn werk?

Voor het onderzoek is er slechts een klein beetje bloed nodig. Door middel van een vingerprikje met een priklancet worden er enkele druppels bloed afgenomen. Hier voel je weinig tot helemaal niets van en het duurt slechts een paar seconden. Vervolgens wordt het bloed naar het laboratorium gestuurd en na twee weken is de uitslag bekend.

Daarna plannen we een afspraak in, telefonisch of bij mij in Nieuwerkerk a/d IJssel, om de uitslag te bespreken. Ook krijg je een uitgebreid adviesrapport en alle bijbehorende uitleg (concreet verslag) om de balans te herstellen.

Je kunt er ook voor kiezen om de vingerprik zelf te doen als je dat prettiger vindt. Neem dan even contact met me op, dan komt de test jouw kant op en anders kun je een afspraak met mij maken zodat ik het voor je kan doen bij mij in de praktijk. De test kan van maandag tot en met donderdag worden afgenomen. 

Wil jij ook weten welke voedingsstoffen je mogelijk tekort komt of welke verstoringen of belastingen de oorzaak kunnen zijn van jouw (hormonale) klachten? Met een EMB®-test krijg je waardevolle, uitgebreide informatie om heel gericht het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen.

Happy Start Consult: € 347,- (incl. BTW)

Disclaimer: De adviezen uit deze test hebben een holistische en/of energetische insteek. De waarden kunnen niet 1-op-1 worden vergeleken met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: voor vitamine B12 kan het regulier een normale waarde hebben, terwijl deze bij een EMB®-test een tekort aangeeft. EMB®-test doet onderzoeken, behandeladviezen, metingen en bevindingen uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek en behandeling van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. deze EMB®-test vallen onder de natuurgerichte geneeskunde.

Wil je eerst even kennismaken? Klik dan hier om een gratis belafspraak met mij te maken.

Hoe ziet de planning van het
Happy Start Consult eruit?

Stap 1: Intakegesprek en bloedafname

Tijdens dit gesprek ontvang je uitleg over de vragenlijsten en wordt er bloed afgenomen

Stap 2: Adviesgesprek naar aanleiding van de uitslag van de EMB®-test

Twee à drie weken na de intake en bloedafname bespreken we de uitslag van het onderzoek en krijg je voedings- en leefstijladvies op maat. Zodanig, dat het bij jou past 

Stap 3: Evaluatie na 4 weken

Tijdens dit vervolgconsult gaan we evalueren hoe het met je gaat en kijken we of het nodig is om eventueel bij te sturen.

Echt een waardevolle investering in jouw gezondheid!

Vraag hier jouw Happy Start Consult aan!

Ervaringen van andere vrouwen

Happy Start Consult

€ 347,- incl. BTW

Ik neem binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op voor het inplannen van het intake-prik consult.

Heb je nog een vraag of wil je eerst kennismaken? Laten we even bellen!

Veelgestelde vragen

Als je al langere tijd last hebt van vage klachten en kwaaltjes en je niet echt helder krijgt wat er precies mis is. Een EMB-test geeft ontzettend veel informatie over jouw gezondheid en hoe het ervoor staat. De test is ook heel geschikt als algemene gezondheidscheck. Zo kun je op een eenvoudige manier controleren of er ergens een tekort, verstoring of een disbalans is. Een EMB-test is voor iedereen geschikt die meer duidelijkheid wil.

De EMB-test wordt niet vergoed. Natuurlijk kun je altijd je zorgverzekering hier alsnog even voor benaderen. Deze uitgebreide EMB-test is een zeer waardevolle investering in jouw gezondheid.

Je mag ook in twee maandelijkse termijnen betalen van € 187,- incl. BTW

Zodra we contact hebben gehad plannen we samen een afspraak in. Deze eerste afspraak is over het algemeen al binnen twee weken mogelijk. Heb je het Happy Start Consult al geboekt via de ‘nu starten’ knop, dan neem ik binnen twee werkdagen contact met je op om de eerste afspraak in te plannen.

Iris Scheffers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders