Yoga met Iris

~ Een gezond lichaam en een gezonde geest zijn de basis voor een gelukkig leven ~

Al bijna 10 jaar ben ik afgestudeerd Ashtanga Power yogadocent en geef ik verschillende soorten yogales op diverse locaties. Voorheen op scholen aan kinderen van alle leeftijden, op sportscholen en yogastudio’s maar tegenwoordig ook bij bedrijven en sinds 2 jaar heb ik mijn eigen plek in Rotterdam, Nesselande. Iedere dinsdag- en woensdagavond geef ik daar in een hele mooie ruimte mijn yogalessen.

 

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest wat yoga precies is en wat het voor jou kan doen? In deze yogastudio geef ik op deze avonden van 19:30 – 20:45 uur een toegankelijke Easy Flow yogales. Meer rust in je hoofd, ruimte in je lijf, beter slapen en diverse klachten verzachten. Wil je dit ervaren? Kom dan een lesje proeven. Voor een proefles betaal je slechts €7,50! Je hoeft alleen maar comfortabele sportkleding aan te trekken, verder is alles in de studio aanwezig. En vind je de stap te groot om alleen te komen? Neem dan een vriendin, je buurvrouw, je collega, je zus, moeder of dochter mee. 

Waarom is yoga zo gezond?

Door yoga te beoefenen kun je je lichaam en geest versterken door middel van diverse houdingen. Yoga staat voor lengte en kracht maar voor ook rust en ruimte in het gehele systeem. In mijn Power Easy Flow lessen volgen de bewegingen, de asana’s, zich in een reeks van een rustig tempo op. Volledige aandacht voor de combinatie van bewegen en op de juiste manier ademen zorgen ervoor dat je een Flow komt en op deze manier fysiek, mentaal maar ook zeker emotioneel in balans komt. Al mijn lessen eindigen met een eindontspanning in de vorm van een bodyscan, meditatie, drukpunten of een ademhalingsoefening.

De voordelen van Yoga

Er zijn enorm veel voordelen als je regelmatig aan yoga doet. Hieronder staan er een aantal:

Kortom: Ontzettend veel voordelen om de basis te leggen voor een gezonde leefstijl!

Stel hier je vraag of schrijf je meteen in!

Deze tarieven zijn inclusief BTW, zonder inschrijfkosten en zonder opzegtermijn.

Proefles

€7,50

Losse les

€12,50

Maandabonnement

€45,-

Yoga op het werk

Zou je het leuk vinden als ik een keer yoga kom geven bij jou op het werk? Steeds meer bedrijven willen investeren in de gezondheid van hun medewerkers. Succes begint namelijk met gezonde en fitte mensen op de werkvloer. Hoe beter zij in hun vel zitten, zowel mentaal als fysiek, hoe productiever en het zorgt ook nog voor een fijnere werksfeer. Mijn ervaringen van het lesgeven bij bedrijven is een win-win situatie voor werkgever en werknemer. Voel je dat dit nodig is bij jou op het werk? Neem dan contact met me op zodat we dit kunnen plannen!

Iris Scheffers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders