Yoga & Reload Retreat Domburg

Dit herken je vast wel! Druk, druk, druk en altijd maar in de weer met van alles en nog wat. Je werk, je gezin, je huis, vrienden en familie. En dan heb ik het nog niet eens over al die andere ballen die we continu maar in de lucht houden. Vaak ook nog de vrouw willen zijn zoals jij dat graag ziet: de moeder, de vrouw, de dochter, vriendin en collega die er altijd is. Het is veel! Overweldigend soms en de tijd vliegt ook nog aan je voorbij!

Door af en toe even de pauzeknop in te drukken en jezelf terug te trekken uit deze ratrace, kom je weer tot jezelf. Want wie ben jij eigenlijk zonder je werk, je gezin, je huis, je vrienden en familie? Neem jij weleens de tijd om over dit soort dingen na te denken en goed te voelen hoe het écht met je gaat? Tijd nemen om diep in jezelf te duiken en de balans opmaken, dat is niet egoïstisch, dat is noodzakelijk!

Wat is een retraite?

Tijdens een retreat, of ook wel retraite genoemd, neem je hier alle tijd voor jezelf omdat je je loskoppelt van de dagelijkse gekte, de enorme druk en de hoge eisen van de maatschappij. Door in een andere omgeving te zijn en daar bewust aandacht geeft aan rust en ontspanning kom je weer in contact met jou, met jezelf! Je wordt je meer bewust van je gevoel, je emoties, je gewoontes en gedrag. Doe je nog de dingen waar JIJ blij van wordt of doe je het omdat het zo ‘hoort’. Zit je nog op het goede spoor? Daarnaast kun je veel beter luisteren naar de fluisteringen van je lichaam. Hoe voel je je nu eigenlijk en dan diep van binnen?

Deze momenten zijn belangrijk om te peilen hoe het zit met jouw levensgeluk. Tijdens een retreat kun je naast inzichten ook antwoord krijgen op vragen waar je wellicht al een tijdje mee rondloopt.

Wat kan je verwachten?

Voel je dat je dit eigenlijk heel erg nodig hebt? Gun jezelf dan dit cadeau want je verdient het!

Boek jouw retraite

Laat hier jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Reacties van vorige deelnemers:

NAMASTE

Iris Scheffers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders