Waarom supplementen voor een vitaal leven?

Slechts 1 zakje supplementen van Vitaily voor een fit & vitaal lichaam

Al jaren slik ik iedere dag supplementen omdat het bijna onmogelijk is alle juiste stoffen uit onze voeding te halen. Als aanvulling op het moderne leven zijn bepaalde supplementen essentieel. Helaas worden de voordelen vaak onderschat. Hoe gezond je ook eet, je hebt supplementen nodig om je lichaam optimaal te laten functioneren. Zelf gebruikte ik altijd al iedere dag een Multi, Magnesium, Omega 3 en Vitamine B, maar al die losse potjes in je kast, ik vond het gedoe. Vitaily heeft daar iets moois op bedacht. Alles in 1 zakje zodat je het ook nog makkelijk mee kunt nemen als je onderweg of op je werk bent.

Sinds de afgelopen 2 jaar is het meer dan duidelijk om nog beter voor je lichaam te zorgen en te geven wat het nodig heeft, de juiste aandacht en versterking van binnenuit. De situatie waar we al een tijd met z’n allen middenin zitten vraagt veel van ons, zowel mentaal als fysiek. Continu aanpassen en druk op de mentale weerbaarheid maar ook ons lichaam heeft extra aandacht nodig doordat we de deze maanden weer wat minder daglicht zien, minder buiten zijn en daardoor ook minder bewegen. Het is daarom extra belangrijk om aan je weerstand te werken. Voor een gezond, energiek, fit en vitaal lichaam zijn naast een gezond voedingspatroon, voldoende beweging en ontspanning de juiste supplementen een mooie aanvulling!

Al bijna 2 jaar jaar werk ik samen met Vitaily, en daar ben ik megatrots op! En blij word ik er ook van omdat jij hier ook van kan profiteren. Lees even verder en houd deze link in de gaten: freshmindfitbody (deze heb je nodig om van de korting gebruik te maken…)

Vitaily, wat is het precies?

Vitaily is een dagelijkse aanvulling op de gezonde levensstijl. Meerdere krachtige voedingsstoffen in één duurzaam dagzakje. Al vanaf €2,00 per dag. Op dit moment betalen we gemiddeld €3,- per dag aan de zorgverzekering om de juiste zorg te krijgen als je jouw vitaliteit bent verloren. Vitaily bevat de juiste kwalitatief hoogwaardige en essentiële stoffen bij elkaar. Magnesium, zink, jodium, B12 en selenium verdeeld over 2 tabletten. En de optimale concentratie vitamine D3 en K2, omega 3 in 2 softgels. De omega 3 komt uit algenolie uit Alaska. Alles in 1 zakje! Kost je elke dag slechts een paar seconden en een glas water en je lichaam is je dankbaar. Vitaily ondersteunt afweer, energie, groei, zenuwstelsel, zicht, skelet en tanden, hormonen, huid, spieren en hart- en vaatstelsel.

Afweer: Vitaily ondersteunt je immuunsysteem en levert stoffen die antioxidant zijn. Vitamine A, B6, D en selenium ondersteunen je immuunsysteem. Vitamine E en selenium hebben een antioxidante werking.

Bloed en hart: Vitaily ondersteunt de bloedstolling via vitamine K en de aanmaak van rode bloedcellen via vitamine B6. Daarnaast ondersteunen DHA en EPA de normale werking van het hart (bij 250 mg EPA en DHA per dag).

Hersenen, zenuwstelsel en je mentale staat: Het omega-3 vetzuur DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en draagt bij aan de normale hersenfunctie. DHA heeft een positief effect bij een dagelijkse inname van 250 mg. Vitamine B6, magnesium en jodium ondersteunen het zenuwstelsel en dragen bij aan functies zoals geheugen en concentratie.

Energie en spieren: Vitaily activeert je natuurlijke energie in je lichaam onder andere via vitamine B6, B12, magnesium en jodium. Verder ondersteunen vitamine D en magnesium de normale functie van spieren.

Calcium, botten en gebit: Vitamine D is betrokken bij calcium. Het helpt bij de opname van calcium uit voeding, het behoud van normale calciumniveaus in het bloed en bij de opname van kalk in de botten. Vitamine D en magnesium helpen je gebit sterk te houden.

Gezichtsvermogen: DHA en retinol zijn goed voor je ogen en zicht. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. DHA helpt ook bij de normale ontwikkeling van ogen bij ongeboren baby’s en kinderen die borstvoeding krijgen, wanneer de moeder dagelijks 200 mg neemt.

Schildklier: Jodium en selenium zijn essentieel voor de aanmaak van schildklierhormonen en ondersteunen de normale schildklierwerking.

Huid: Vitamine A en jodium helpen de huid gezond te houden. Selenium is goed voor je haar en nagels.

Vitaily Vegan is een voedingssupplement in de categorie multivitaminen en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voedingen/of gezonde levensstijl. Droog, koel en donker bewaren.


Waarschuwing: 

* Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar (vanwege de dosering van vitamine D).

* Overschrijd niet de aanbevolen dosering.

* Voedingssupplementen mogen niet als substituut voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.

* Gebruik niet als de verzegeling van de verpakking is beschadigd bij aankoop.

* Raadpleeg eerst je dokter wanneer je onder behandeling staat voor een medische aandoening, als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

* Buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Drs. Richard de Leth (Vitaily) studeerde geneeskunde en specialiseerde zich in de orthomoleculaire geneeskunde en psycho-neuroimmunologie maar ook leefstijl en preventie. Na jarenlang onderzoek heeft hij samen met andere experts dit totaalconcept opgezet, Vitaily was geboren. Sinds mijn opleiding als OERsterk coach bij Richard en zijn team gebruik ik dagelijks Vitaily. Super enthousiast ben ik erover. Mijn huid ziet er beter uit, glanst mijn haar veel meer, heb ik sterkere nagels en voel ik me de hele dag fit en energiek. Ook merk ik dat het een grote invloed heeft op de hormoonbalans. 

Milieuvriendelijk

Als je me ergens blij mee kunt maken is het als producten duurzaam zijn. De zakjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar biofolie en mogen dus gewoon in de GFT-bak. En voor iedere bestelling van een maanddoos supplementen, planten ze een boom zodat ook de wereld vitaler wordt. Zo tof dit!

Ja, ik wil ook Vitaily!

Heb ik jou ook enthousiast gemaakt en ben je nieuwsgierig wat het resultaat is voor jouw lichaam? Zorg goed voor jezelf en gun jezelf het allerbeste! Met mijn code freshmindfitbody krijg je € 7,50 korting op een maand- of kwartaalpakket. Het is heel simpel, bestellen doe je via deze link(Hier kun je ook nog meer informatie vinden over dit product).

Dus, kies jij ook voor gemak en voor een lichaam dat optimaal kan presteren, fit en vitaal is of ga jij voor de dagelijks terugkerende (hormonale) klachten en sugar cravings? Iedere kleine verandering of aanpassing kan het grote verschil maken op de lange termijn. Ik kies voor Vitaily Vegan, het is gezondheid in een zakje, een mooie aanvulling op een vegan lifestyle en super simpel! Wat kies jij?

Bonus!

Bij iedere bestelling van een kwartaalpakket of een jaarabonnement ontvang je de ‘Iedere Dag Vitaal Kalender’ gratis t.w.v. € 9,95.
Én als je vandaag besteld ontvang je ook nog het digitale boek ‘Welke supplementen kunnen jouw gezondheid ondersteunen?’ Gratis t.w.v. € 9,95.

Iris Scheffers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders