Waarom supplementen voor een vitaal leven?

Slechts 1 zakje supplementen van Vitaily voor een fit & vitaal lichaam

Al jaren slik ik iedere dag supplementen omdat het bijna onmogelijk is alle juiste stoffen uit onze voeding te halen. Als aanvulling op het moderne leven zijn bepaalde supplementen essentieel. Helaas worden de voordelen vaak onderschat. Hoe gezond je ook eet, je hebt supplementen nodig om je lichaam optimaal te laten functioneren. Zo gebruik ik sowieso iedere dag Magnesium, Omega 3 en Vitamine B. Als healthcoach adviseer ik dan ook altijd suppletie naast je voeding.

Zeker na afgelopen periode is het duidelijk om goed voor je lichaam te zorgen en te geven wat het nodig heeft. De de situatie waar we al een tijd met z’n allen middenin zitten vraagt veel van ons, zowel mentaal als fysiek. Continu aanpassen en druk op de mentale weerbaarheid maar ook ons lichaam heeft extra aandacht nodig doordat we de komende maanden weer wat minder daglicht zien, minder buiten zijn en daardoor ook minder bewegen. Het is daarom extra belangrijk om aan je weerstand te werken. Voor een gezond, energiek, fit en vitaal lichaam zijn naast een gezond voedingspatroon, voldoende beweging en ontspanning de juiste supplementen een mooie aanvulling!

Sinds een jaar werk ik samen met Vitaily, en daar ben ik megatrots op! En blij word ik er ook van omdat jij hier ook van kan profiteren. Lees even verder en houd deze link in de gaten: freshmindfitbody (deze heb je nodig om van de korting gebruik te maken…)

Vitaily, wat is het precies?

Er zijn 2 soorten: Vitaily Basis en Vitaily Vegan. Respectievelijk 3 en 4 supplementen met alle benodigde voedingsstoffen. Omega 3, Magnesium, Vitamine D3, Vitamine K2, Jodium en Selenium. Bij de Vegan variant zijn Zink en Vitamine B12 toegevoegd en komt de Omega 3 uit algenolie. Alles in 1 zakje! Kost je elke dag slechts een paar seconden en je lichaam is je dankbaar. Vitaily ondersteunt afweer, energie, groei, zenuwstelsel, zicht, skelet en tanden, hormonen, huid, spieren en hart- en vaatstelsel.

Drs. Richard de Leth (Vitaily) studeerde geneeskunde en specialiseerde zich in de orthomoleculaire geneeskunde en psycho-neuroimmunologie maar ook leefstijl en preventie. Na jarenlang onderzoek heeft hij samen met andere experts dit totaalconcept opgezet, Vitaily was geboren. Sinds mijn opleiding als OERsterk coach bij Richard en zijn team gebruik ik dagelijks Vitaily. Super enthousiast ben ik erover. Mijn huid ziet er beter uit, glanst mijn haar veel meer, heb ik sterkere nagels en voel ik me de hele dag fit en energiek. Ook merk ik een hormonale balans!

Milieuvriendelijk

Als je me ergens blij mee kunt maken is het als producten duurzaam zijn. De zakjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar biofolie en mogen dus gewoon in de GFT-bak. En voor iedere bestelling van een maanddoos supplementen, planten ze een boom zodat ook de wereld vitaler wordt. Zo tof dit!

Ja, ik wil ook Vitaily!

Heb ik jou ook enthousiast gemaakt en ben je nieuwsgierig wat het resultaat is voor jouw lichaam? Zorg goed voor jezelf en gun jezelf het allerbeste! Met mijn code freshmindfitbody krijg je € 7,50 korting op een maand- of kwartaalpakket. Het is heel simpel, bestellen doe je via deze link(Hier kun je ook nog meer informatie vinden over dit product).

Dus, kies jij ook voor gemak en voor een lichaam dat optimaal kan presteren, fit en vitaal is of ga jij voor de dagelijks terugkerende (hormonale) klachten en sugar cravings? Iedere kleine verandering of aanpassing kan het grote verschil maken op de lange termijn. Ik kies voor Vitaily Basis, het is gezondheid in een zakje en super simpel! Wat kies jij?

Bonus!

Bij iedere bestelling van een kwartaalpakket of een jaarabonnement ontvang je de ‘Iedere Dag Vitaal Kalender’ gratis t.w.v. € 9,95.
Én als je vandaag besteld ontvang je ook nog het digitale boek ‘Welke supplementen kunnen jouw gezondheid ondersteunen?’ Gratis t.w.v. € 9,95.

Iris Scheffers draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches