WORKSHOP

Fit & Vitaal van start!

In verband met de huidige maatregelen wordt de workshop verplaatst naar een andere datum! Zodra er mogelijkheden zijn, wordt de nieuwe datum bekend gemaakt.

Op zondag 31 januari 2021 geef ik weer een workshop en deze staat in het teken van: 
Fit & Vitaal het nieuwe jaar in!

Op zondag 31 januari 2021 is het weer zover! Dan organiseer ik een workshop speciaal voor jou. Deze middag zal in het teken staan om van dit jaar een succes te gaan maken als het gaat om jouw leefstijl. Investeren in je gezin en in je werk is noodzakelijk. Maar investeer jij ook in jezelf? In de vitaliteit van je lichaam, je brein, je energielevel, je vrije tijd, je humeur? Ben je fit en merk je voldoening en zingeving met wat je doet? Is het antwoord ‘nee’ op één van deze vragen en voel je eigenlijk al heel lang dat het je aandacht nodig heeft omdat je dan veel gelukkiger zou zijn dan dat je nu bent? Dan is deze workshop voor jou! Deze middag laat ik je zien hoe je met een aantal stappen binnen no-time weer fit en energiek in je vel zit. Stappen die speciaal bij jou passen en wat goed voelt anders hou je het nooit vol. Nergens leren we hoe je een duurzame en gezonde leefstijl kunt naleven, dat is jammer! En daarom wil ik je helpen. Het is niet ingewikkeld, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. De investering is klein maar het resultaat is onbetaalbaar omdat je alles leert voor een goede start.

Voel jij ook dat het tijd is om vanaf nu lekker fit en energiek door het leven te gaan zonder je schuldig te voelen. Jezelf prioriteit maken en goed voor jezelf zorgen. Je mind & body in balans zijn waardoor jij de juiste keuzes maakt die voor jou belangrijk zijn en daardoor weer geluk en voldoening ervaart? Dan is deze workshop voor jou!

Continue druk kan op lange termijn z’n tol gaan eisen in de vorm van chronische stress, slaapproblemen, oververmoeidheid, gewichtsproblemen en zelfs uitval. Je raakt uit balans, zowel geestelijk als lichamelijk. Om dit te voorkomen en om vanaf nu eens écht lekker in je vel te zitten, organiseer ik een workshop op zondag 31 januari 2021. Deze staat in het teken van Fit en Vitaal het nieuwe jaar in! We gaan het hebben over leefstijl, gezondheid, fitheid en energie. Energie is namelijk de basis om goed in je vel te zitten en ik geef je de tools en inzichten om hoog in je energielevel te komen maar vooral te blijven. Het is een totaalpakket en als je het resultaat van jouw totaalpakket ervaart, wil je nooit meer iets anders. Leefstijl is de route. Energie, rust, vitaliteit en zingeving het resultaat. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt?

Schrijf je dan in!

Algemene informatie

Datum: Zondag 31 januari 2021
Tijd: 13.00 tot 16.00 uur
Locatie: Nieuwerkerk a/d IJssel
Investering: € 25,-
Organisatie: Iris Scheffers

Heb je een vraag, stuur me gerust een mail of neem contact op via onderstaand nummer:

info@irisscheffers.nl

06-82781407

Ik hoop je te zien op zondag 31 januari 2021!

Liefs, Iris

Iris Scheffers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders