WORKSHOP

Happy & Healthy Powerwoman

Op zondag 6 september geef ik een workshop en deze staat in het teken van: 
De Happy & Healthy Powerwoman!

Lekker in je vel, ook ná de vakantie!

Hopelijk heb je nu of binnenkort lekker vakantie! Eindelijk doen wat je wil doen en genieten van de vrijheid waar je ook bent. Weg van alle drukte, we hebben het allemaal nodig want thuis voelt het toch vaak als overleven. Regelmatig realiseer je je dat het eigenlijk te gek voor woorden is hoe je soms geleefd wordt en juist op momenten van rust zoals in je vakantie komen deze inzichten naar de oppervlakte. Je neemt je voor om het vanaf nu toch écht anders te gaan doen. Je maakt een plan in je hoofd waar je mee aan de slag gaat zodra je weer thuis bent en wat blijkt dan vaak….. dat vakantiegevoel is van korte duur. Voordat je het weet begint het weer van vooraf aan en zit je weer in de rollercoaster waar je soms niet uit lijkt te komen en stel je jezelf de vraag: ‘Is dit het nou, is dit wat ik wil?’ Druk, druk, druk!

Voel jij ook dat het tijd is om vanaf nu lekker fit en energiek door het leven te gaan zonder je schuldig te voelen. Jezelf prioriteit maken en goed voor jezelf zorgen. Je mind & body in balans zijn waardoor jij de juiste keuzes maakt die voor jou belangrijk zijn en daardoor weer geluk en voldoening ervaart? Dan is deze workshop voor jou!

Die continue druk kan op lange termijn z’n tol gaan eisen in de vorm van chronische stress, slaapproblemen, oververmoeidheid, gewichtsproblemen en zelfs uitval. Je raakt uit balans, zowel geestelijk als lichamelijk. Om dit te voorkomen en om vanaf nu gewoon lekker in je vel te zitten, organiseer ik weer een workshop op zondag 6 september. Deze staat in het teken van de Happy & Healthy Powerwoman. We gaan het hebben over leefstijlverandering, gezondheid, fitheid en energie. Energie is namelijk de basis om goed in je vel te zitten en ik geef je de tools en inzichten om hoog in je energielevel te komen maar vooral te blijven. Wil jij je ook ná de vakantie fit en energiek blijven voelen in plaats van moe, opgebrand en unhappy?

Schrijf je dan in!

Algemene informatie

Datum: Zondag 6 september
Tijd: 13.00 tot 16.00 uur
Locatie: Nieuwerkerk a/d IJssel
Investering: € 25,-
Organisatie: Iris Scheffers

Heb je een vraag, stuur me gerust een mail of neem contact op via onderstaand nummer:

info@irisscheffers.nl

06-82781407

Ik hoop je te zien op zondag 6 september!

Liefs, Iris