WORKSHOP

"Doelen stellen, behalen en behouden"

Op 15 maart geef ik een workshop en deze staat in het teken van 
“Doelen stellen, behalen en behouden”.

Ben jij baas over je eigen leven of is het leven jou de baas? Lange tijd was ik geen baas over mijn eigen leven, legde de lat veel te hoog, had moeite met ‘nee’ zeggen en mijn grenzen bewaken? Ik had voor mijn gevoel helemaal geen grenzen totdat mijn lijf na verloop van tijd ging schreeuwen dat het genoeg was en een heftige burn out werd de prijs die ik ervoor moest betalen.

Sindsdien is mijn leven compleet veranderd omdat ik het roer heb omgegooid, doe ik alleen maar wat ik leuk vind en wat me energie oplevert. Ik ben de regisseur van mijn eigen leven en dat is het mooiste wat er is. Dat gun ik jou ook!

Voel jij dat het nu écht anders moet en wil ook je de regie over je eigen leven? Alles begint met een plan, maar hoe zit dat met een actieplan? En hoe houd ik dat vol? Wacht niet te lang met inschrijven want er zijn maar 12 plekken beschikbaar en vol = vol.

 3 uur lang gaan we aan de slag met jou, we gaan jouw leven onder de loep leggen. Je leert wat een positieve mindset is en hoe dit voor je kan werken, je krijgt inzicht om vanuit je ware kern te leven en te werken door te leren luisteren naar je intuïtie en je krijgt tools om de juiste balans te ontwikkelen wat nodig is om belangrijke keuzes te maken. We gaan voor zelfleiderschap, van lijder naar leider en van denken naar doen! Ook beoefenen we een easy flow yogales met meditatie zodat jij daarna precies weet wat er nodig is voor verandering. We gaan 100% doen! Wat wil je precies bereiken, doelen stellen, een plan maken en uitvoeren.

Na deze middag heb je meer rust in je hoofd en in je lichaam, weet je wat je moet doen om de regisseur van je eigen leven te worden, ga je anders denken waardoor je anders gaat voelen om vervolgens te gaan doen. Én je gaat met een flinke dosis positieve energie naar huis.

Hoe ziet de middag eruit?

– Aanvang 13.00 uur
– Presentatie tot 14.15 uur
– Pauze
– 14.30 tot 15.30 uur easy flow yoga
– 15.30 uur meditatie
– Opdracht (jouw nieuwe blauwdruk/plan van aanpak)
– 16.00 uur einde

Algemene informatie

Datum: Zondag 15 maart
Tijd: 13.00 tot 16.00 uur
Locatie: Het Yogahuis, Nieuwerkerk aan den IJssel
Kosten: € 25,-
Docent: Iris Scheffers

Je kunt je aanmelden via de website www.irisscheffers.nl Fresh Mind Fit Body Academy / Workshop
Je kunt me ook een PB sturen dan reserveer ik een plek voor je. (info@irisscheffers.nl)

Your future is now!

Ik hoop je te zien op 15 maart!

Liefs, Iris