Herken jij dit?

Het is vroeg, de wekker gaat en je zou voor je gevoel nog úren kunnen slapen. Je hebt vannacht weer liggen woelen, draaien en gepiekerd over van alles en nog wat. Ondanks dat je ontzettend moe bent, duurt het iedere avond lang voordat je in slaap valt, vervolgens droom je veel en voor je het weet moet je er alweer uit. Een nieuwe, lange dag is begonnen. Je bent doodmoe, futloos en je hebt geen energie. Je zou nog uren kunnen slapen!

De hele dag door loop je achter de feiten aan. De deadlines op je werk zijn altijd weer dichterbij dan je zou willen. Inmiddels gaan de mensen met wie je werkt, zien en merken dat het niet goed met je gaat. Sommigen komen met goedbedoelde maar ongevraagde adviezen en jij denkt alleen maar: ‘Hou alsjeblieft je mond en laat me met rust!’ Je werkdagen worden steeds langer. Het is lastig om alles de juiste aandacht te geven en je productiviteit is ook niet meer wat het is geweest. Je weet het maar je stopt het weg, houdt de schijn op en gaat door.

Diep in je binnenste weet je ook wel dat dit zo niet langer kan. Deze manier van werken is topsport zonder finish. Je doet je werkzaamheden vanuit verantwoordelijkheid maar je voelt al heel lang geen verbinding meer met de manier waarop je je werk doet, laat staan dat je nog voldoening haalt uit het resultaat. Wat ooit je passie was is nu een zware opgave geworden.

Je kon altijd álles, of in elk geval veel. Jij had de touwtjes in handen in je leven. Maar het lukt je niet meer en dat is zó balen. Je voelt dat er veel meer in het leven zit, en in jou!, dan eruit komt. Je probeert het op allerlei manieren maar de volgende dag voel je je tóch weer een dweil zonder energie. Je bent teleurgesteld in jezelf: je lijkt wel een oud vrouwtje zoals je nu leeft. Op jouw leeftijd!
Maar die gedachten, daar word je ook niet vrolijk van. Maar het lukt je ook niet om helder na te denken hoe je het dán zou moeten aanpakken.

Je hebt continu een opgejaagd, gestrest en onrustig gevoel en je snakt naar een paar dagen rust. Maar ja, je kunt niet zomaar weg, je moet er wel zijn als je gezin, je collega’s of je vrienden je nodig hebben. Je voelt je al schuldig bij de gedachte als je er níet voor ze zou zijn. Ook dat maandelijkse etentje met je vriendinnen. Stiekem hoop je dat ze inzien dat je het te druk hebt en je daardoor niet vragen voor een nieuwe datum. Aan de andere kant weet je ook dat je er enorm van op zou knappen, dat weet je maar al te goed.

Hoe zou het voor je zijn als?

Je elke nacht goed kunt doorslapen waardoor je fit en uitgerust je bed uitstapt, vaak nog voor de wekker afgaat en je tijd genoeg hebt voor het ochtendritueel. En jouw dag vol positieve energie begint.

Je je beter kunt focussen, als je productiever bent en je werk geen kostbare vrije tijd meer opslokt.

Je weer geniet van de dingen die je doet, zowel zakelijk als privé. Als je precies kunt doen wat bij jou past, zodat je dagen weer zinvol aanvoelen en dat voelt goed. Je zit super lekker in je vel!

Je de touwtjes weer in handen hebt? Als je weer het leven van een dynamische vrouw van jouw leeftijd leeft, en je werk én de leuke dingen in je leven gewoon voor elkaar krijgt? Je bent de CEO in jouw leven en dat voelt weer zó lekker!

Je zonder zorgen en zonder schuldgevoel een paar dagen de rust op kunt zoeken om even bij te tanken – en daar met volle teugen van kunt genieten. En als je weer zin hebt in het maandelijkse etentje met je vriendinnen en met een gevoel van voorpret alvast een groot kruis in je agenda zet op de afgesproken datum.

Dit is mogelijk als je bij mij het “Fit & Energiek in 90 dagen” -traject volgt.

In 6 persoonlijke sessies van ieder 1,5 uur, elke 2 weken gaan we samen aan de slag. Je hoeft het echt niet alleen te doen. 

En nu krijg je wél resultaat.

Aan het einde van het traject:

Rust je ’s nachts goed uit en begin je je dag met energie. Daardoor zit je lekkerder in je vel dan ooit tevoren in je leven! Daardoor heb je ’s morgens vroeg al ruimte om relaxed met je gezin de dag te starten. Je voelt je fit in een ontspannen lichaam. Je hebt zin in alles wat de nieuwe dag gaat brengen, wat dat ook is.

Je werk is op tijd af. Wat een rust geeft dat! De mensen om je heen merken het ook: je krijgt nu complimenten in plaats van zorgzame adviezen. Dat is een stuk fijner 😉. Nu je je fit voelt, krijg je overdag een stuk meer gedaan en kun je op tijd naar huis.

Geniet je van je werk omdat je lekker in je vel zit en alles je makkelijker lijkt af te gaan. Je weet weer waarom je je werk ook alweer zo leuk vond! Je voelt weer verbinding met wat je doet, met de mensen voor wie je het doet en dat geeft je werkdagen een glans die je lang hebt gemist.

Leef je alles wat er in jou zit en haal je uit je leven wat erin zit. Je hebt de regie weer! Je bent de manager van je leven, het leven van een energieke vrouw van je eigen leeftijd. En wil je iets anders? Dan weet je snel en haarscherp beslissingen te nemen en te bereiken wat je wilt.

Vakantie is een extraatje, niet iets om bij te komen van een te drukke periode. Je kunt je enorm verheugen op een weekje weg, en als er een vriendinnen-uitje gepland staat kijk je daar echt naar uit. No way dat ze jou niet mee hoeven vragen - je bent de eerste om het initiatief te nemen voor een volgende afspraak.

Is dit waar je naar verlangt?

Is dit waar je naar verlangt? Wil je zo snel mogelijk verandering zonder ingewikkeld gedoe? Gewoon iemand die van A tot Z met je meekijkt en meeloopt voor de juiste begeleiding en ondersteuning zodat jij de juiste tools en handvatten krijgt aangereikt? Een nieuwe en gezonde leefstijl afgestemd op jouw lichaam en wat past bij jou zodat je het ook echt kunt volhouden. Een stevige stok achter de deur zonder intensief sporten of streng op dieet. Zoek jij iemand die ervoor zorgt dat jij straks fit, energiek en vitaal in je lijf zit? Dat kan, en ik ga je helpen! 

Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Jouw investering is € 747,- exclusief btw.

Je mag ook in 3 termijnen betalen van elk € 274,-  exclusief btw.

Wat anderen over Iris zeggen:

Ben jij er klaar voor om nu eens voor jezelf te kiezen en te gaan voor 100% Fit & Energiek?

Klik dan op onderstaande button om een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt het bedrag in 3 termijnen van elk € 274,- exclusief btw. betalen.

Vooraf hebben we telefonisch contact en plannen we alle 6 sessies vooruit. 6 sessies van elk 1,5 uur, elke 2 weken.

Een combinatie van beide. Na iedere sessie krijg je een aantal opdrachten en deze stuur je me vóór de volgende afspraak terug. Tijdens onze afspraken werken we dit uit en gaan we praktijkgericht aan de slag waardoor je een duidelijk actieplan hebt voor de komende periode. Op deze manier ontwikkel je tijdens het traject al progressie en groei je stap voor stap naar Fit & Vitaal. Indien mogelijk doen we een onderdeel van het traject in de buitenlucht.

Heb je er nu écht genoeg van hoe je je de laatste tijd voelt en kun je niet wachten om nu eindelijk Fit & Energiek door het leven te gaan en het leven te pakken waar het voor bedoeld is? Klik dan hieronder om daar met dit traject verandering in te brengen. (Het levert je een hoge gezonde dosis energie op en daar zul je nooit spijt van krijgen…) 😉

Kies voor een leven vol gezondheid en geluk!

Maak nu een afspraak:

Iris Scheffers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders